Over ons

Leef je leven, voel je vrij

Ontdek jouw eindeloze mogelijkheden Jofel, Helemaal jij!

Jofel Vintage (m/v) jaren '60-'70-'80Openingstijden van onze winkel in Arnhem Jofel Vintage:
Dinsdag: 12.00 - 17.00
Woensdag: 12.00 - 17.00
Donderdag: 12.00 - 17.00
Vrijdag: 12.00 - 17.00
Zaterdag: 12.00 - 17.00

Jofel Vintage Arnhem
Adres: Zwanenstraat 5A
6811 DD Arnhem
(7-straatjes)

 

Wat is vintage?

Vintage
Zijn artikelen, tweedehands of ‘never used’ (deadstock), geproduceerd in de jaren 50 | 60 | 70 | 80 en begin jaren 90.
Tegenwoordig zijn er altijd nieuwe producties van stijlen uit het verleden in de massa winkelketens te vinden. Een vintage stuk komt origineel uit deze vervlogen tijden en is limited, vaak zelfs uniek. Een item, alleen voor jou.

Vintage weerspiegeld het beste uit elke tijdsperiode. Voor een verkleedfeestje is het prachtig om een tijdsbeeld na te bootsen met een gehele outfit uit dezelfde periode. Maar wil je niet voor de dag komen alsof je net uit een tijdmachine bent gestapt dan is vintage mooi te combineren met basic stuk

Kwaliteit
Vintage is kwaliteit. De grootste reden hiervoor is dat er vroeger betere materialen en technieken gebruikt werden. Er werd veel meer nadruk gelegd op het goed vervaardigen van producten omdat mensen er simpelweg langer mee moesten doen.

Recycling
Vintage is gezond voor onze planeet. Telkens wanneer je een vintage stuk koopt of gebruikt in plaats van een nieuw (niet duurzaam) geproduceerd artikel, draag je een steentje bij aan een goed milieu. Elk nieuw item dat geproduceerd wordt laat een schadelijke voetdruk achter op onze aarde en belast hiermee onze leefomgeving.

 

          Volg ons ook op Instagram Volg ons ook op Facebook         Volg ons ook op Marktplaats